Ursula Andermatt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 (gościnnie)
7.0 1997 Gritt (gościnnie)
5.0 1994 Brigitte Berger (gościnnie)
0.0 1988 Elisabeth Krüger (gościnnie)
10.0 1986 Iris Eckert (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ursula Andermatt filmy Ursula Andermatt najlepsze filmy Ursula Andermatt zdjęcia Ursula Andermatt galeria Ursula Andermatt biografia Ursula Andermatt nominacje Ursula Andermatt nagrody i wyróżnienia Ursula Andermatt filmografia Ursula Andermatt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.