Uriah Shelton
Data urodzenia: 1997-03-10
Miejsce urodzenia: Dallas, Teksas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Nicky Phillips (gościnnie)
7.4 2010 Nicky Phillips (gościnnie)
7.8
Zaufaj mi
Trust Me
2009 Nicky Phillips (gościnnie)
10.0 2008 Nicky Phillips (gościnnie)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Nicky Phillips (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Mały William (gościnnie)
7.5 2002 Nicky Phillips (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Nicky Phillips (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Uriah Shelton filmy Uriah Shelton najlepsze filmy Uriah Shelton zdjęcia Uriah Shelton galeria Uriah Shelton biografia Uriah Shelton nominacje Uriah Shelton nagrody i wyróżnienia Uriah Shelton filmografia Uriah Shelton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.