Undine Brixner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1995 Petra Opitz (gościnnie)
0.0 1995 Pani Winkel (gościnnie)
5.0 1994 (gościnnie)
2.0 1994 Pani Tide (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Undine Brixner filmy Undine Brixner najlepsze filmy Undine Brixner zdjęcia Undine Brixner galeria Undine Brixner biografia Undine Brixner nominacje Undine Brixner nagrody i wyróżnienia Undine Brixner filmografia Undine Brixner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.