Umberto Magnani
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Dimas
0.0 2007 Pedro
7.3
Na kartach życia
Páginas da vida
2006 Zé Ribeiro
10.0 2005 Elias
0.0 2004 Chico Bento
1.5 2003 Argemiro Batista
7.3
Anita
Presença de Anita
2001 Dr. Eug?nio
9.0 2000 Eládio
10.0 1998
8.5 1997 Antenor Andrade
7.3
Historia miłości
História de Amor
1995 Mauro Moretti
10.0 1994 Alonso
0.0 1991 Ataxerxes
0.0 1985 Borromeu
10.0 1984 Sérgio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Umberto Magnani filmy Umberto Magnani najlepsze filmy Umberto Magnani zdjęcia Umberto Magnani galeria Umberto Magnani biografia Umberto Magnani nominacje Umberto Magnani nagrody i wyróżnienia Umberto Magnani filmografia Umberto Magnani aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.