Ulrich Wiggers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 (gościnnie)
5.2 2001 Erich Wiedemann (gościnnie)
0.0 1997 Bernd Wieben (gościnnie)
0.0 1997 Udo Kurth (gościnnie)
0.0 1997 Dyrektor Münch
7.0 1997 Kaminski (gościnnie)
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Robert Becker (gościnnie)
0.0 1995 Rüttgers (gościnnie)
6.5 1992 Ernst Bernhard (gościnnie)
10.0 1986 Georg Heinzen (2000) (gościnnie)
0.0 1982 Helmut Betz
5.0 1981 Hansen / Egon Geltner / Bernd Heinz Hansen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ulrich Wiggers filmy Ulrich Wiggers najlepsze filmy Ulrich Wiggers zdjęcia Ulrich Wiggers galeria Ulrich Wiggers biografia Ulrich Wiggers nominacje Ulrich Wiggers nagrody i wyróżnienia Ulrich Wiggers filmografia Ulrich Wiggers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.