Ulrich Drewes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Stefan Bergmann
9.0 2009 Bernhard Hundt
7.5 2005 Komisarz Bauer (gościnnie)
7.0 1997 Herzberg (gościnnie)
9.0 1997 hendrik Jansen
10.0 1986 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ulrich Drewes filmy Ulrich Drewes najlepsze filmy Ulrich Drewes zdjęcia Ulrich Drewes galeria Ulrich Drewes biografia Ulrich Drewes nominacje Ulrich Drewes nagrody i wyróżnienia Ulrich Drewes filmografia Ulrich Drewes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.