Ulli Kinalzik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 Heinz (gościnnie)
0.0 1995 Erwin Märtz (gościnnie)
10.0 1994 Krenz (gościnnie)
0.0 1993 Pan Koenig
0.0 1988 Ronni / Karl Richter (gościnnie)
0.0 1987 (gościnnie)
0.0 1987 Sommerfeld
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
7.0 1978 Holz (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
0.0 1974 Claude (gościnnie)
6.2 1974 Lumann / Merks / Rosse (gościnnie)
0.0 1972 Fritz Rudow (gościnnie)
0.0 1970 (gościnnie)
10.0 1969 Kossmann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ulli Kinalzik filmy Ulli Kinalzik najlepsze filmy Ulli Kinalzik zdjęcia Ulli Kinalzik galeria Ulli Kinalzik biografia Ulli Kinalzik nominacje Ulli Kinalzik nagrody i wyróżnienia Ulli Kinalzik filmografia Ulli Kinalzik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.