Ulla Akselson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Rigmor Nyhlén
0.0 1997 Gammel-Maja
0.0 1992 Asystenta w sklepie
0.0 1989 Beda
6.0 1976 Śtara kobieta
0.0 1971 Tora (gościnnie)
0.0 1963 Hillevi Karlén

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ulla Akselson filmy Ulla Akselson najlepsze filmy Ulla Akselson zdjęcia Ulla Akselson galeria Ulla Akselson biografia Ulla Akselson nominacje Ulla Akselson nagrody i wyróżnienia Ulla Akselson filmografia Ulla Akselson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.