Udo Thomer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Willy(gościnnie)
0.0 2002 (gościnnie)
0.0 1999 Franz Gruber
1.0 1998 rolnik Rudolf Marquardt (gościnnie)
10.0 1998 Proboszcz (gościnnie)
5.0 1996 Kommisarz (gościnnie)
0.0 1995 Hans Döring (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Robert Voss (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1988 Pferde-Pauli
0.0 1987 Patzner(gościnnie)
0.0 1986 Pan Kennealy
0.0 1983 Hermann
0.0 1983
0.0 1982 Müller
6.0
Buddenbrookowie
Buddenbrooks, Die
1979 Markus
7.0 1978 Xaver Marx (gościnnie)
7.8 1977 Beier, Policjant (gościnnie)
6.2 1974 Burgstaller / Herr Schaufuss / Kurt Rossky / Erich Kaindorf / Herr Bonte

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Udo Thomer filmy Udo Thomer najlepsze filmy Udo Thomer zdjęcia Udo Thomer galeria Udo Thomer biografia Udo Thomer nominacje Udo Thomer nagrody i wyróżnienia Udo Thomer filmografia Udo Thomer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.