Udo Schenk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Dr Gottfried Ruger (gościnnie)
8.0 2003 Dr Rainer Opitz (gościnnie)
0.0 2002 Hans Neuberg (gościnnie)
0.0 2001 Heiner Müller (gościnnie)
8.2
Gliniarze na motorach
Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die
2000
4.0 1999 (gościnnie)
7.9
Klaun
Clown, Der
1998 Alex Lindenberg/Michael Lindenberg (gościnnie)
8.0 1998 Walter Pfahler (gościnnie)
7.0 1997 Kapitan Schmitt (gościnnie)
0.0 1995 Bartmann (gościnnie)
10.0 1994 Dr Helge Schlosshardt (gościnnie)
0.0 1988 Alf Hinrichs (gościnnie)
5.0 1981 Thorsten Trähler (gościnnie)
7.8 1977 Peter Albrecht (gościnnie)
6.2 1974 Konrad Paulus (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Udo Schenk filmy Udo Schenk najlepsze filmy Udo Schenk zdjęcia Udo Schenk galeria Udo Schenk biografia Udo Schenk nominacje Udo Schenk nagrody i wyróżnienia Udo Schenk filmografia Udo Schenk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.