Tyler McClendon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Zastępca szeryfa Phil Amici (gościnnie)
7.2 2009 Zastępca szeryfa Phil Amici (gościnnie)
5.8
Miłość w Seattle
Love Happens
2009 Zastępca szeryfa Phil Amici (gościnnie)
7.2 2009 Zastępca szeryfa Phil Amici (gościnnie)
7.8 2008 Właściciel ziemski Woomer (gościnnie)
8.4 2006 Zastępca szeryfa Phil Amici (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Zastępca szeryfa Phil Amici (gościnnie)
8.3
Przemyt
Traffic
2004 Zastępca szeryfa Phil Amici (gościnnie)
8.0 2004 Zastępca szeryfa Phil Amici (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Zastępca szeryfa Phil Amici (gościnnie)
7.2 2001 Zastepca szeryfa (gościnnie)
7.3 2000 Zastępca szeryfa Phil Amici (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tyler McClendon filmy Tyler McClendon najlepsze filmy Tyler McClendon zdjęcia Tyler McClendon galeria Tyler McClendon biografia Tyler McClendon nominacje Tyler McClendon nagrody i wyróżnienia Tyler McClendon filmografia Tyler McClendon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.