Troy Winbush
Data urodzenia: żona Kika

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Welch (gościnnie)
4.6 2009 Welch (gościnnie)
0.0
Her
2009 Welch (gościnnie)
7.7 2009 Marcus Ford (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Wallace (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Phil Debolt (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Welch (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Strażak (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Welch (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Welch (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Welch (gościnnie)
7.5 2002 Silent Killa (gościnnie)
7.3 2002 Welch (gościnnie)
6.7
Dobre rady
Good Advice
2001 Welch (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Welch (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Welch (gościnnie)
7.6 2000 Welch (gościnnie)
8.0
Ink
1996 Welch (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Welch (gościnnie)
10.0 1995 Welch (gościnnie)
7.0 1995 Welch (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Welch (gościnnie)
7.6 1993 Welch (gościnnie)
8.8 1992 Welch (gościnnie)
6.5
Złote lata
Golden Years
1991 Welch (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Welch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Troy Winbush filmy Troy Winbush najlepsze filmy Troy Winbush zdjęcia Troy Winbush galeria Troy Winbush biografia Troy Winbush nominacje Troy Winbush nagrody i wyróżnienia Troy Winbush filmografia Troy Winbush aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.