Troy Brenna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2011 Monroe (gościnnie)
0.0 2011 Monroe (gościnnie)
6.7 2010 Monroe (gościnnie)
0.0 2010 Monroe (gościnnie)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Monroe (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Monroe (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Monroe (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Monroe (gościnnie)
7.6 1999 Monroe (gościnnie)
4.7 1998 Monroe (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Monroe (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Futbolista (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Troy Brenna filmy Troy Brenna najlepsze filmy Troy Brenna zdjęcia Troy Brenna galeria Troy Brenna biografia Troy Brenna nominacje Troy Brenna nagrody i wyróżnienia Troy Brenna filmografia Troy Brenna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.