Troian Bellisario
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Spencer Hastings
6.3 2010 Spencer Hastings
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Spencer Hastings
10.0 2009 Spencer Hastings
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Spencer Hastings
10.0 2002 Spencer Hastings
7.0 1995 Spencer Hastings
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Spencer Hastings
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Spencer Hastings
7.7 1988 Spencer Hastings

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Troian Bellisario filmy Troian Bellisario najlepsze filmy Troian Bellisario zdjęcia Troian Bellisario galeria Troian Bellisario biografia Troian Bellisario nominacje Troian Bellisario nagrody i wyróżnienia Troian Bellisario filmografia Troian Bellisario aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.