Tristan Sturrock
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.7 2009 Peter Townsend
7.0 2002 Rev. Simon McDonald (gościnnie)
5.5
Projekt
Project, The
2002 Sean Sealey
6.7
Joint Venture
Saving Grace
2000 Harvey
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 John Baxter (gościnnie)
8.1 1999 Colin Hedges
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Zabójca (gościnnie)
9.4 1993 Paul Mawnam (gościnnie)
7.6 1984 Jamie Ross (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tristan Sturrock filmy Tristan Sturrock najlepsze filmy Tristan Sturrock zdjęcia Tristan Sturrock galeria Tristan Sturrock biografia Tristan Sturrock nominacje Tristan Sturrock nagrody i wyróżnienia Tristan Sturrock filmografia Tristan Sturrock aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.