Tricia Thorns
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1995 Audrey (gościnnie)
0.0 1985 Hilary Fuller (gościnnie)
7.6 1984 Pani Lamb (gościnnie)
6.0 1977 Yvonne (gościnnie)
3.6 1976 Barmanka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tricia Thorns filmy Tricia Thorns najlepsze filmy Tricia Thorns zdjęcia Tricia Thorns galeria Tricia Thorns biografia Tricia Thorns nominacje Tricia Thorns nagrody i wyróżnienia Tricia Thorns filmografia Tricia Thorns aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.