Tricia O'Neil
Data urodzenia: 1945-03-11
Miejsce urodzenia: Shreveport, Luizjana, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1997 Kobieta
5.4
W obronie własnej
Degree of Guilt
1995 Kobieta
7.0 1995 Kobieta
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Kobieta
7.9
Łobuzy Robina
Robin's Hoods
1994 Kobieta
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Kobieta
5.5 1991 Kobieta
7.5 1991 Kobieta
7.3 1990 Kobieta
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Kobieta
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Kobieta
7.5 1986 Kobieta
6.3 1986 Kobieta
5.7 1986 Kobieta
7.5 1985 Kobieta
7.1 1984 Kobieta
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Kobieta
8.3 1983 Kobieta
7.6 1982 Kobieta
10.0 1982 Kobieta
8.0 1981 Kobieta
8.2 1981 Kobieta
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Kobieta
8.2 1980 Kobieta
5.7 1978 Kobieta
7.7 1977 Kobieta
7.8 1976 Kobieta
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Kobieta
10.0 1975 Kobieta
7.0 1975 Kobieta
6.4 1968 Kobieta
7.7 1968 Kobieta

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tricia O'Neil filmy Tricia O'Neil najlepsze filmy Tricia O'Neil zdjęcia Tricia O'Neil galeria Tricia O'Neil biografia Tricia O'Neil nominacje Tricia O'Neil nagrody i wyróżnienia Tricia O'Neil filmografia Tricia O'Neil aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.