Tricia George
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Nita Vollands (gościnnie)
9.1 2004 Tatiana
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Jenny Bridges (gościnnie)
6.0 1997 Pani Hooper (gościnnie)
0.0 1995 Nicola Appleton (gościnnie)
0.0 1995 Jill (gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Blondynka (gościnnie)
6.8 1992 Georgina Scripps (gościnnie)
7.8 1991 Pani Armstrong (gościnnie)
0.0 1991 Jill (gościnnie)
0.0 1989 Shirley, sekretarka
7.0 1986 Fizjoterapeutka
0.0 1983 Susan Cartwright
9.2 1983 Poppy St. Albans (gościnnie)
0.0 1979 Betty

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tricia George filmy Tricia George najlepsze filmy Tricia George zdjęcia Tricia George galeria Tricia George biografia Tricia George nominacje Tricia George nagrody i wyróżnienia Tricia George filmografia Tricia George aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.