Trevor Devall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2010 Shuichi Aizawa (ang. głos)
8.1 2006 Shuichi Aizawa (ang. głos)
8.2 2006 Shuichi Aizawa (ang. głos)
7.3
Spadkobiercy Tytanów
Class of the Titans
2006 Shuichi Aizawa (ang. głos)
8.2 2006 Shuichi Aizawa (ang. głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Shuichi Aizawa (ang. głos)
7.6
Ognistooka Shana
Shakugan no Shana
2005 Shuichi Aizawa (ang. głos)
6.1
Transformers - Cybertron
Transformers: Galaxy Force
2005 Shuichi Aizawa (ang. głos)
8.4 2004 Shuichi Aizawa (ang. głos)
8.1
Wybraniec smoka
Dragon Booster
2004 Shuichi Aizawa (ang. głos)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Shuichi Aizawa (ang. głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Shuichi Aizawa (ang. głos)
7.0 2001 Shuichi Aizawa (ang. głos)
6.5 2001 Shuichi Aizawa (ang. głos)
6.9 2000 Shuichi Aizawa (ang. głos)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Shuichi Aizawa (ang. głos)
4.0 1999 Shuichi Aizawa (ang. głos)
6.0 1998 Shuichi Aizawa (ang. głos)
8.0 1998 Shuichi Aizawa (ang. głos)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Shuichi Aizawa (ang. głos)
7.9 1996 Shuichi Aizawa (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Trevor Devall filmy Trevor Devall najlepsze filmy Trevor Devall zdjęcia Trevor Devall galeria Trevor Devall biografia Trevor Devall nominacje Trevor Devall nagrody i wyróżnienia Trevor Devall filmografia Trevor Devall aktor Trevor Devall scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.