Traylor Howard
Data urodzenia: 1966-06-14
Miejsce urodzenia: Orlando, Floryda, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Cameron Hall (od 02.02.1991, rozwód); 2. Christian Navarro (od 26.04.2003)

Biografia:
Urodzona w Orlando na Florydzie. Uczeszczala do liceum Lake Highland Prep..Ukonczyla stanowy uniwersytet Florydy ze stopniem naukowym w komunikacji i reklamie. Traylor Howard po raz pierwszy wystąpiła przed kamerą będąc w szkole średniej. Zagrała wtedy w kilku reklamówkach. Skończyła Uniwersytet Stanowy na Florydzie na kierunku komunikacji i reklamy, a także w angielskim. Howard pojawiła się w ponad 30 reklamach zanim okazała się najlepsza w castingu do roli w seroalu Boston Common. Jej najnowsze produkcje obejmują komedią "Ja, Irena i Ja" z Jimem Carrey'em, Dirty Work oraz Confessions of a Sexist Pig. Howard, która obecnie mieszka w Los Angeles, lubi grać w tenisa, jeżdzić na nartach, pływać, trenuje także jogą. A jeśli dziwi was jej niecodzienne imię, to jest to nazwisko jej dziadka (Amerykanie mają taki dziwny zwyczaj nadawania dzieciom imion, będących nazwiskami ich rodziców.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Natalie Teeger
7.2
Bram i Alice
Bram and Alice
2002 Natalie Teeger
10.0 2002 Natalie Teeger
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Natalie Teeger
7.3
Oni, ona i pizzeria
Two Guys, a Girl and a Pizza Place
1998 Natalie Teeger
7.8 1996 Natalie Teeger
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Natalie Teeger
8.3 1992 Natalie Teeger

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Traylor Howard filmy Traylor Howard najlepsze filmy Traylor Howard zdjęcia Traylor Howard galeria Traylor Howard biografia Traylor Howard nominacje Traylor Howard nagrody i wyróżnienia Traylor Howard filmografia Traylor Howard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.