Travis Barker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.8 2007 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Hi-Def (2006) (gościnnie)
7.3 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.3
Oni, ona i pizzeria
Two Guys, a Girl and a Pizza Place
1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Travis Barker filmy Travis Barker najlepsze filmy Travis Barker zdjęcia Travis Barker galeria Travis Barker biografia Travis Barker nominacje Travis Barker nagrody i wyróżnienia Travis Barker filmografia Travis Barker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.