Tracy Kolis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1996 Gail (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Francesca Preston (gościnnie)
6.9 1995 Diana (gościnnie)
7.6 1993 Anna Lakos (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Leslie (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 January (gościnnie)
7.4 1990 Marlene (gościnnie)
7.2 1989 Adrienne (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Lisa (gościnnie)
6.8 1988 Pete (gościnnie)
6.4 1985 Serena (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Marie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tracy Kolis filmy Tracy Kolis najlepsze filmy Tracy Kolis zdjęcia Tracy Kolis galeria Tracy Kolis biografia Tracy Kolis nominacje Tracy Kolis nagrody i wyróżnienia Tracy Kolis filmografia Tracy Kolis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.