Tracy Brabin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Tina Roebottom
8.1
Przypadki
Bodies
2004 Karen Taylor (gościnnie)
5.5 2003 Nicola Spicer (gościnnie)
0.0 2000 Pani Oliver
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Lucy Carlton (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Lucy Gartside (gościnnie)
6.0 1997 Stella Taylor (gościnnie)
10.0 1994 Ginnie Willis / Ginnie (gościnnie)
7.0 1993 Lou Clarke (gościnnie)
6.8 1992 Sandra Tetley (gościnnie)
7.6 1984 Pam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tracy Brabin filmy Tracy Brabin najlepsze filmy Tracy Brabin zdjęcia Tracy Brabin galeria Tracy Brabin biografia Tracy Brabin nominacje Tracy Brabin nagrody i wyróżnienia Tracy Brabin filmografia Tracy Brabin aktor Tracy Brabin scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.