Tracie Savage
Data urodzenia: 1962-11-07
Miejsce urodzenia: Ann Arbor, Michigan, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Reporterka (gościnnie)
10.0 2002 Reporterka (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Reporterka (gościnnie)
8.5 1980 Reporterka (gościnnie)
7.9 1974 Reporterka (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Reporterka (gościnnie)
6.7 1969 Reporterka (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Reporterka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tracie Savage filmy Tracie Savage najlepsze filmy Tracie Savage zdjęcia Tracie Savage galeria Tracie Savage biografia Tracie Savage nominacje Tracie Savage nagrody i wyróżnienia Tracie Savage filmografia Tracie Savage aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.