Tracey Walter
Data urodzenia: 1947-11-25
Miejsce urodzenia: Jersey City, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Profesor (gościnnie)
0.0 2011 Profesor (gościnnie)
6.6 2010 Profesor (gościnnie)
7.3 2007 Profesor (gościnnie)
6.1
Obcy krewni
Relative Strangers
2006 Profesor (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Profesor (gościnnie)
7.5 2005 Profesor (gościnnie)
6.8
Reno 911!
Reno 911
2003 Profesor (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Profesor (gościnnie)
7.5 2002 Profesor (gościnnie)
6.9 2001 Profesor (gościnnie)
7.1
W akcie desperacji
Desperate Measures
1998 Profesor (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Profesor (gościnnie)
7.4
Kolekcjoner
Kiss the Girls
1997 Profesor (gościnnie)
6.7
Udając Boga
Playing God
1997 Profesor (gościnnie)
5.8
Pięć ton i on
Larger Than Life
1996 Profesor (gościnnie)
6.8
Matylda
Matilda
1996 Profesor (gościnnie)
6.3
Włącz się do gry
Destiny Turns on the Radio
1995 Profesor (gościnnie)
5.4 1994 Profesor (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Profesor (gościnnie)
6.2 1992 Profesor (gościnnie)
7.4
Na antenie
On the Air
1992 Profesor (gościnnie)
6.7 1992 Profesor (gościnnie)
8.5
Milczenie owiec
Silence of the Lambs, The
1991 Profesor (gościnnie)
6.8
Sułtani westernu
City Slickers
1991 Profesor (gościnnie)
7.8
Dzikość serca
Wild at Heart
1990 Profesor (gościnnie)
7.2
Młode strzelby II
Young Guns II
1990 Profesor (gościnnie)
6.9 1990 Profesor (gościnnie)
6.4
Dwóch Jake'ów
Two Jakes, The
1990 Profesor (gościnnie)
7.7 1990 Profesor (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Profesor (gościnnie)
7.3 1989 Profesor (gościnnie)
7.6 1989 Profesor (gościnnie)
7.5 1988 Profesor (gościnnie)
7.0 1988 Profesor (gościnnie)
4.5 1988 Profesor (gościnnie)
6.3 1987 Profesor (gościnnie)
9.0 1987 Profesor (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Profesor (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Profesor (gościnnie)
5.7 1986 Profesor (gościnnie)
7.5 1985 Profesor (gościnnie)
6.6
Conan Niszczyciel
Conan the Destroyer
1984 Profesor (gościnnie)
7.6 1984 Profesor (gościnnie)
7.4 1982 Profesor (gościnnie)
10.0 1982 Profesor (gościnnie)
8.2 1981 Profesor (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Profesor (gościnnie)
6.3
Idąc na południe
Goin' South
1978 Profesor (gościnnie)
7.4 1978 Profesor (gościnnie)
6.2 1978 Profesor (gościnnie)
8.0 1978 Profesor (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Profesor (gościnnie)
7.9 1973 Profesor (gościnnie)
6.0 1971 Profesor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tracey Walter filmy Tracey Walter najlepsze filmy Tracey Walter zdjęcia Tracey Walter galeria Tracey Walter biografia Tracey Walter nominacje Tracey Walter nagrody i wyróżnienia Tracey Walter filmografia Tracey Walter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.