Tracey Ullman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
7.8 2005 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
7.0 2003 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
7.7
Will i Grace
Will & Grace
1998 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
7.5 1997 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
6.0
Potyczki z Jeannie
I'll Do Anything
1994 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
7.5
Strzały na Broadwayu
Bullets Over Broadway
1994 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
10.0 1992 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
5.4 1991 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
10.0 1991 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
7.4
Kocham cię na zabój
I Love You to Death
1990 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
7.0 1987 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
7.0
Błysk pajaca
Jumpin' Jack Flash
1986 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
7.0
Obfitość
Plenty
1985 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
7.0 1985 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
6.0 1981 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)
0.0 1980 Emily Winthrop (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tracey Ullman filmy Tracey Ullman najlepsze filmy Tracey Ullman zdjęcia Tracey Ullman galeria Tracey Ullman biografia Tracey Ullman nominacje Tracey Ullman nagrody i wyróżnienia Tracey Ullman filmografia Tracey Ullman aktor Tracey Ullman scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.