Tracey Gold
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2009 (ona sama)
8.5 2003 (ona sama)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Penny Barton (gościnnie)
9.5 1999 Anita (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Darlene Jones (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Amy (1996) (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Carol Seaver
10.0 1983 Susan Barnes
7.5
Ojciec Murphy
Father Murphy
1981 (gościnnie)
0.0 1979 Michelle Miller
8.5 1979 Laura (gościnnie)
6.2 1979 Ellie (gościnnie)
7.2 1978 Monica (gościnnie)
7.7 1977 Tracey Kappleton (gościnnie)
7.0 1976 Rosemary Armagh
7.1 1976 Lisa Carson (gościnnie)
10.0 1972 Shauna Kelly / Ari Jacobs

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tracey Gold filmy Tracey Gold najlepsze filmy Tracey Gold zdjęcia Tracey Gold galeria Tracey Gold biografia Tracey Gold nominacje Tracey Gold nagrody i wyróżnienia Tracey Gold filmografia Tracey Gold aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.