Townsend Coleman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2008 Wartownik / News Bot (głos)
7.4 1999 Falseface (głos) (gościnnie)
7.4 1997 Mugsy (głos) (gościnnie)
10.0 1997 (różne głosy)
4.5 1995 różne głosy (różne głosy)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Kleszcz (głos)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Katzeneisnerman (głos) (gościnnie)
7.8 1992 Panienka (głos) (gościnnie)
7.3
Gdzie jest Wally?
Where's Waldo?
1991 Waldo (głos)
8.5
Kosmokoty
Spacecats
1991 Scratch (głos)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Turecki klient / Ogłaszacz Newsreel / Inne postaci (różne głosy)
7.9 1990 Dodatkowe głosy (głos)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 (różne głosy)
7.2
Denver, ostatni dinozaur
Denver, the Last Dinosaur
1988 (różne głosy)
8.2 1988 Różne głosy (różne głosy)
7.3
Wojownicze Żółwie Ninja
Teenage Mutant Ninja Turtles
1987 Michaelangelo / Król Szczurów / Shredder / Usagi Yojimbo (głos)
7.4
Wilczek
Teen Wolf
1986 Scott (głos)
7.8
Jeździec Srebrnej Szabli
Saber Rider and the Star Sheriffs
1986 (głos)
9.0 1985 Riot/Rory Llewellyn/Cisco (głos)
6.3 1983 Goniec hotelowy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Townsend Coleman filmy Townsend Coleman najlepsze filmy Townsend Coleman zdjęcia Townsend Coleman galeria Townsend Coleman biografia Townsend Coleman nominacje Townsend Coleman nagrody i wyróżnienia Townsend Coleman filmografia Townsend Coleman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.