Towje Kleiner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1989 Istvan Gabriel(gościnnie)
0.0 1988 Cornelli (gościnnie)
10.0 1986 Bernd Bülow (1986) (gościnnie)
0.0 1983
0.0 1982 Prof. Bergmeister (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
0.0 1977 Röder
7.8 1977 (gościnnie)
0.0 1974 Achmed

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Towje Kleiner filmy Towje Kleiner najlepsze filmy Towje Kleiner zdjęcia Towje Kleiner galeria Towje Kleiner biografia Towje Kleiner nominacje Towje Kleiner nagrody i wyróżnienia Towje Kleiner filmografia Towje Kleiner aktor Towje Kleiner scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.