Tovah Feldshuh
Data urodzenia: 1952-12-27
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Andrew Levy (od 1977), 2 dzieci: Garson Brandon i Amanda

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Lena (gościnnie)
4.0 2010 Lena (gościnnie)
0.0 2009 Lena (gościnnie)
0.0 2009 Lena (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Lena (gościnnie)
6.3
Córka mafii
Montana
1998 Lena (gościnnie)
8.4 1998 Lena (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Lena (gościnnie)
5.7 1986 Lena (gościnnie)
6.4 1985 Lena (gościnnie)
7.5 1978 Lena (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Lena (gościnnie)
7.8 1976 Lena (gościnnie)
7.0 1973 Lena (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tovah Feldshuh filmy Tovah Feldshuh najlepsze filmy Tovah Feldshuh zdjęcia Tovah Feldshuh galeria Tovah Feldshuh biografia Tovah Feldshuh nominacje Tovah Feldshuh nagrody i wyróżnienia Tovah Feldshuh filmografia Tovah Feldshuh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.