Toshio Furukawa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Satotz (głos)
8.0 2009 Piccolo (głos)
8.3 2008 Asura / Kishin (głos)
8.0 2006 Lis (głos) (gościnnie)
8.7 2006 Aritani (głos) (gościnnie)
9.1 2006 Shiden Furukawa (głos) (gościnnie)
8.4
Eureka Seven
Kôkyô shihen Eureka Sebun
2005 William (głos)
7.9 2005 Munin (głos)
7.1 2003 Shiro Saeki (głos)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Generał Skunk (głos)
8.0 1999 Eugene Grant (głos)
8.3 1999 Portgas D. Ace (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Piccolo, General Blue (głos)
0.0 1996 Cesarz Udan (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Sokole oko (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca: Sailor Moon Super S - Odcinki specjalne
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S Special
1995 Sokole oko (głos) (gościnnie)
6.0
Dragon Ball Z: Ultimate Battle 22
Doragonbōru Zetto Aruteimeito Batoru 22
1995 Piccolo (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Piccolo (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Piccolo (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Super Android 13
Dragon Ball Z 7: Kyokugen battle!! San dai super saiyajin
1992 Piccolo (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Powrót Coolera
Dragon Ball Z 6: Gekitotsu!! Hyakuoku power no senshitachi
1992 Piccolo (głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Piccolo (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Piccolo (głos)
6.8 1989 Asuma Shinohara
8.0 1989 Inumaru Yomota (głos)
10.0 1989 Oliver Poplan
10.0 1988 Asuma Shinohara (głos)
9.1 1988 Oliver Poplan
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Generał Niebieski (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Gen. Blue/Piccolo Ma Jr.(głos)
6.0 1985 Bucksy (głos)
8.8
Skrzaty z Wyspy Li
Tongari Boushi no Memoru
1984 Człowiek z Plecakiem (głos)
7.3 1984 Shin (głos)
8.0 1981 Moroboshi Ataru
7.7 1981 Tarou Soramame (głos)
7.7
Błękitny ptak
Maeterlinck no aoi tori: Tyltyl Mytyl no bôken ryokô
1980 Duch Chleba / Narrator (głos)
7.5 1979 Kai Shiden (głos)
8.1
Generał Daimos
Tôshô Daimos
1978 Guin Zenosu (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Toshio Furukawa filmy Toshio Furukawa najlepsze filmy Toshio Furukawa zdjęcia Toshio Furukawa galeria Toshio Furukawa biografia Toshio Furukawa nominacje Toshio Furukawa nagrody i wyróżnienia Toshio Furukawa filmografia Toshio Furukawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.