Toshihiko Seki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 D?ji Konzen (głos)
7.6 2010 Isshin Sait? (głos)
8.6 2010 Maniwa Umigame (głos)
7.7 2010 Aleister Crowley (głos)
8.1 2010 Hiroto Minaka (głos)
7.9 2009 Ernest Rammsteiner (głos)
8.7 2009 Momotaros
8.1 2008 Aleister Crowley (głos) (gościnnie)
7.5
Miecz Nieśmiertelnego
Mugen no Jūnin
2008 Souri (głos) (gościnnie)
7.7 2008 Hiroto Minaka (głos)
7.0 2008 Souther (głos)
8.4 2007 Irie Kyousuke (głos)
8.5 2007 Riou Hyou (głos)
8.6 2007 Beniyasha (głos)
7.6 2007 Prokurator (głos) (gościnnie)
9.5 2007 Genjo Sanzo (głos)
9.0
Emilka ze Srebrnego Nowiu
Kaze no Shojo Emily
2007 Dean (głos)
7.9 2007 Iruka Umino (głos)
8.3 2006 Kyosuke Irie (głos)
8.2 2006 Fujiwara no Yukinari (głos)
9.0 2006 Nobel (głos)
8.0 2006 Rey Za Burrel (głos)
9.1 2006 Kamiyama (głos) (gościnnie)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Milo, Złoty Rycerz Skorpiona (głos)
8.1 2005 Rad (głos)
8.0 2005 Danna (głos)
8.4 2004 Rey Ze Burrel (głos)
8.1 2004 Reito Kanzaki (głos)
6.8 2004 Ludwig (głos)
8.7 2004 Genjo Sanzo (głos)
6.8 2004 Ohgi Takaya/Uesugi Kagetora (głos)
8.0 2004 Aaroniero Arruruerie / Shiba Kaien (głos)
9.2 2003 Momosuke Yamaoka (głos)
8.5 2003 Genjo Sanzo (głos)
8.0 2003 Akatsuki Renjou (głos) (gościnnie)
8.0
Rycerze Zodiaku: Hades
Saint Seiya - Meiou Hades Juuni Kyuu Hen
2002 Milo Złoty Rycerz Skorpiona (głos)
7.9 2002 Makoto Isshiki (głos)
8.7 2002 Raww Le Klueze (głos)
0.0 2002 Benitota (głos)
7.4 2002 Takaya Ohgi (głos)
7.8 2002 Franz (głos)
6.2 2002 Sato Ichiro (głos)
7.8 2002 Iruka Umino (głos)
8.1 2001 Ojciec Momiji'ego (głos) (gościnnie)
7.5 2001 Cid (głos)
8.0 2001 Shuda (głos)
6.9 2000 Kucharz (głos)
7.2
Ostatni synowie ciemności
Yami No Matsuei
2000 Yutaka Watari (głos)
8.4 2000 Genjo Sanzo (głos)
7.9 2000 Grove (głos)
7.9
Menażeria Horrorów
Petto Shoppu Obu Horāzu
1999 Count D (głos)
8.0 1999 Numata Mitsuru (głos)
8.3 1999 Duval (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Legato Bluesummers (głos)
7.3 1998 Katsuma Nonaka (głos)
7.5 1998 Fred Luo (głos)
6.7 1998 Beito (głos)
6.0 1998 Genvara (głos)
3.0 1998 Kurobon (głos)
5.0 1996 Nursel (głos)
8.1
Neon Genesis Evangelion
Shin seiki evangelion
1995 Ojciec Asuk'i (głos)
7.9
Gundam Wing
Shin kidô senki Gundam W
1995 Duo Maxwell
8.5 1995 Mousse (głos)
8.4 1995 Duo Maxwell (głos)
8.3
Jedenastka Marzeń
Goal Field Hunter
1994 Terabayashi Shoutarou (głos)
7.0 1994 Hittel (głos)
7.8
Yaiba - Legendarny samuraj
Kenyuu Densetsu Yaiba
1993 Amakusa Shir?tokisada (głos)
7.7 1993 Yakushimaru Mikuro (głos)
7.0 1993 Ru Baruba Dom (głos)
5.0 1993 Toshio (głos) (gościnnie)
10.0 1993 Hansuke Doi (głos)
7.9
Ninja Scroll
Jûbei ninpûchô
1993 Yurimaru (głos)
7.8
Kot w butach
Nagagutsu o haita neko no bôken
1992 Christopher (głos)
8.5
Super Dan
Dodge Danpei
1991 Nikaidou (głos)
5.0 1991 Shinobu Tezuka (głos)
8.0
Zorro
Kaiketsu Zorro
1990 Diego Vega / Zorro (głos)
7.6
Robin Hood
Robin Hood no daibôken
1990 Gilbert (głos)
8.2 1990 Fejto (głos)
7.0 1989 Kousaku Matsuda (głos)
8.0 1989 Mousse (głos)
9.1 1988 Fügenberch (głos)
7.9
Rycerze Zodiaku
Saint Seiya
1986 Fenril (głos)
8.0 1986 Młody John (głos)
8.0
Laputa – podniebny zamek
Tenkû no shiro Rapyuta
1986 (głos)
9.0 1985 Nakajima (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Toshihiko Seki filmy Toshihiko Seki najlepsze filmy Toshihiko Seki zdjęcia Toshihiko Seki galeria Toshihiko Seki biografia Toshihiko Seki nominacje Toshihiko Seki nagrody i wyróżnienia Toshihiko Seki filmografia Toshihiko Seki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.