Toshifumi Muramatsu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jirou Miyamoto
6.5 2009 Higashi
7.6 2009 (gościnnie)
7.5 2008 Taisho (gościnnie)
6.0 2008 Ayumu Kaneko
5.5 2008 Egzorcysta (gościnnie)
7.5 2007 (gościnnie)
8.7 2007 Menager pracowni Sasaki (gościnnie)
8.0 2005 Karahashi (gościnnie)
0.0 2004 Isao Onoda
0.0 2003

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Toshifumi Muramatsu filmy Toshifumi Muramatsu najlepsze filmy Toshifumi Muramatsu zdjęcia Toshifumi Muramatsu galeria Toshifumi Muramatsu biografia Toshifumi Muramatsu nominacje Toshifumi Muramatsu nagrody i wyróżnienia Toshifumi Muramatsu filmografia Toshifumi Muramatsu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.