Toru Ôkawa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Jirad / Theodoric (głos)
8.1 2011 Jirad / Theodoric (głos)
6.3 2011 Jirad / Theodoric (głos)
4.0 2011 Hatomune Mie (głos)
5.0 2011 Hayate (głos) (gościnnie)
8.5 2010 Jirad / Theodoric (głos)
8.3 2010 Jirad / Theodoric (głos)
8.1 2010 Jirad / Theodoric (głos)
8.1 2010 Jirad / Theodoric (głos)
6.8 2010 Jirad / Theodoric (głos)
8.6 2010 Jirad / Theodoric (głos)
7.6 2010 Jirad / Theodoric (głos)
8.3 2010 Jirad / Theodoric (głos)
8.6
Pandora Hearts
PandoraHearts
2009 Jirad / Theodoric (głos)
7.7 2009 Jirad / Theodoric (głos)
7.5 2009 Jirad / Theodoric (głos)
8.2 2009 Jirad / Theodoric (głos)
7.0 2009 Jirad / Theodoric (głos)
7.8 2009 Jirad / Theodoric (głos)
8.4 2008 Jirad / Theodoric (głos)
8.3 2008 Jirad / Theodoric (głos)
8.0 2008 Jirad / Theodoric (głos)
7.6 2008 Jirad / Theodoric (głos)
7.5
Miecz Nieśmiertelnego
Mugen no Jūnin
2008 Jirad / Theodoric (głos)
7.6 2008 Jirad / Theodoric (głos)
7.2 2008 Jirad / Theodoric (głos)
8.1
Martwa księżniczka
Shikabane Hime: Aka
2008 Jirad / Theodoric (głos)
7.2 2008 Jirad / Theodoric (głos)
7.3 2008 Jirad / Theodoric (głos)
0.0 2008 Death Scythe (głos)
8.4 2007 Jirad / Theodoric (głos)
7.6
Romeo i Julia
Romio × Jurietto
2007 Jirad / Theodoric (głos)
7.9 2007 Jirad / Theodoric (głos)
8.0 2007 Jirad / Theodoric (głos)
7.1 2007 Jirad / Theodoric (głos)
8.6 2007 Jirad / Theodoric (głos)
8.1 2007 Jirad / Theodoric (głos)
7.8 2007 Jirad / Theodoric (głos)
8.5 2006 Jirad / Theodoric (głos)
8.2 2006 Jirad / Theodoric (głos)
8.0 2006 Jirad / Theodoric (głos)
7.8 2006 Jirad / Theodoric (głos)
7.3 2006 Jirad / Theodoric (głos)
8.0 2006 Jirad / Theodoric (głos)
8.0 2006 Uzumi Nara Athha (głos)
8.1 2005 Jirad / Theodoric (głos)
7.7
Krew trójcy
Trinity Blood
2005 Jirad / Theodoric (głos)
7.7 2005 Jirad / Theodoric (głos)
7.9 2005 Jirad / Theodoric (głos)
8.7 2005 Jirad / Theodoric (głos)
6.0 2005 Jirad / Theodoric (głos)
8.2 2004 Jirad / Theodoric (głos)
8.1 2004 Jirad / Theodoric (głos)
8.0 2004 Kariya Jin (głos)
8.4 2003 Jirad / Theodoric (głos)
8.8 2003 Jirad / Theodoric (głos)
8.2
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex
2002 Jirad / Theodoric (głos)
8.7 2002 Jirad / Theodoric (głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Jirad / Theodoric (głos)
6.2 2002 Jirad / Theodoric (głos)
7.4 2001 Jirad / Theodoric (głos)
7.5 2001 Jirad / Theodoric (głos)
8.2 1999 Jirad / Theodoric (głos)
8.0 1997 Jirad / Theodoric (głos)
7.0 1997 Jirad / Theodoric (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Toru Ôkawa filmy Toru Ôkawa najlepsze filmy Toru Ôkawa zdjęcia Toru Ôkawa galeria Toru Ôkawa biografia Toru Ôkawa nominacje Toru Ôkawa nagrody i wyróżnienia Toru Ôkawa filmografia Toru Ôkawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.