Toru Kazama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Chłopak matki Kei
8.0 2011
0.0 2010 Kozo Kiuchi
5.0 2009 Toru Sawaizumi
0.0 2009
0.0 2009 Inoshiro Iniwa
7.6 2009 Fumio Yamamoto (gościnnie)
0.0 2008 (gościnnie)
0.0 2004 Kiichi Minazuki
0.0 1997 Yoshitaka Ôuch syn Yoshioki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Toru Kazama filmy Toru Kazama najlepsze filmy Toru Kazama zdjęcia Toru Kazama galeria Toru Kazama biografia Toru Kazama nominacje Toru Kazama nagrody i wyróżnienia Toru Kazama filmografia Toru Kazama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.