Tôru Furuya
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2011 Enta Hinohara (głos) (gościnnie)
8.0 2009 Yamcha (głos)
8.6 2008 Ribbons Almark (głos) (narrator)
7.7
Paprika
Papurika
2006 Tokita Kohsaku (głos)
7.0 2004 Doktor Daigo Ooedo (głos) (gościnnie)
8.0 2004 Shuren (głos) (gościnnie)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Sailor Stars
1996 Mamoru Chiba (głos)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Yamcha (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S
1995 Mamoru Chiba / Tuxedo Kamen (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca: Sailor Moon Super S - Odcinki specjalne
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S Special
1995 Mamoru Chiba / Tuxedo Kamen (głos)
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon S
1994 Mamoru Chiba / Tuxedo (głos)
8.8 1994 Shin'ichi Namura (głos)
7.8
Czarodziejka z księżyca - Serca w lodzie
Bishôjo senshi Sailor Moon S: The Movie
1994 Mamoru Chiba / Tuxedo Kamen (głos)
7.7
Czarodziejka z księżyca: Sailor Moon Super S - The Movie
Bishôjo senshi Sailor Moon Super S: The Movie
1994 Mamoru Chiba / Tuxedo (głos)
5.0 1993 Leslie (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Yamcha (głos)
7.7
Czarodziejka z księżyca: Sailor Moon R - The Movie
Bishôjo senshi Sailor Moon R: The Movie
1993 Mamoru Chiba / Tuxedo (głos)
9.0 1989 Kasuga Kyosuke (głos)
10.0 1989 Andrew Fork
7.8 1987 Kasuga Kyosuke (głos)
7.8
Dragon Ball: Śpiąca księżniczka w zamku zła
Doragon bôru: Majinjô no nemuri hime
1987 Yamcha (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Yamcha (głos)
7.8
Dragon Ball: Legenda Shenlona
Doragon bôru: Shenron no densetsu
1986 Yamcha (głos)
7.7
Mała księżniczka
Shôkôjo Sera
1985 Jim (głos)
8.8
Tao-Tao, mały miś panda
Taotao ehonkan sekai doubutsu-banashi
1983 Bóbr
10.0 1981 Jean (Sebastian) (głos)
7.7 1981 Suppaman (głos)
10.0
Lu Lu i cudowny kwiat
Hana no ko Lunlun
1979 Claude (głos)
7.9
Magiczne igraszki
Majokko tikkeru
1978 Akira (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tôru Furuya filmy Tôru Furuya najlepsze filmy Tôru Furuya zdjęcia Tôru Furuya galeria Tôru Furuya biografia Tôru Furuya nominacje Tôru Furuya nagrody i wyróżnienia Tôru Furuya filmografia Tôru Furuya aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.