Tôru Furusawa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2010 Bukyouku (głos) (gościnnie)
8.4 2008 Agent tajnej służby wywiadowczej (głos)
8.3 2008 Rikuro Aisaka (głos) (gościnnie)
8.2 2008 Naguma / Tatsuhiko Midzuchi / Wilk (głos)
8.6 2007 Nicholas Wayne (głos)
9.0 2007 Profesor Sasara (głos) (gościnnie)
6.7 2006 Kubo (głos)
8.0 2004 Zabimaru (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Million Knives (głos)
8.1 1998 Yoshiyuki Terada (głos)
5.0 1998 Shikigami (głos)
8.7 1998 Iron Mask (głos)
8.2 1998 Yatazaki (głos)
8.3
Tajemnica przeszłości
Fushigi Yuugi
1996 Nakago (głos)
7.5 1996 Krocca / Marcus Guy / Zakot Dattonel (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tôru Furusawa filmy Tôru Furusawa najlepsze filmy Tôru Furusawa zdjęcia Tôru Furusawa galeria Tôru Furusawa biografia Tôru Furusawa nominacje Tôru Furusawa nagrody i wyróżnienia Tôru Furusawa filmografia Tôru Furusawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.