Torrey DeVitto
Data urodzenia: 1984-06-08
Miejsce urodzenia: Long Island, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Paul Wesley (od 17.04.2011)

Biografia:
Torrey urodziła się w Long Island w Nowym Yorku jako córka Mary i Liberty DeVitto, jej ojciec przez długi czas był perkusistą dla Billy Joe'a. Torrey ma dwie siostry o imieniu Devon i Maryelle. Kiedy była dzieckiem spędzała dużo czasu na zwiedzaniu różnych miejsc z rodzicami. Mając 6 lat brała lekcje gry na skrzypcach i kiedy była na 4 stopniu dołączyła do szkolnego zespołu. Kiedy Torrey miała 12 lat zagrała solowy kawałek (na skrzypcach rzecz jasna) na ślubie Christie Brinkley i Petera Cook'a. Po skończeniu szkoły średniej spędziła wakacje w Japonii, a wcześniej miała je spędzić z Chicago. * * * .Kariera. Zaczynała swoją karierę w reklamach. DeVitto podpisała kontrakt z Fordem i Avenue One (agencjami modelek), ale w 2002 roku wiedziała, że modeling to nie jest to co chce robić w życiu i wybrała karierę aktorską. Torrrey naprawdę kochała muzykę, w 2002 roku grała na skrzypcach z Tommy Davidson Band w Sunset Room w Hollywood. Jej solowe wykonanie spotkało się z owacjami na stojąco. Torrey grała ponadto z Raphael Saadiq pracując przy albumie 'Ray Ray,' (było to w 2004 roku). Teraz DeVitto może czuć się aktorką, sama o aktorstwie mówi tak: "jest to silniejsza pasja i wzięła pierwszeństwo przed muzyką'. Ale jej nadzieje są takie: 'robić jeszcze w przyszłości' DeVitto zagrała w produkcji ABC, 'Beautiful people', wcieliła się w postać modelki Karen Kerr. 'Nawet dziewczyny, które nie próbują być modelkami, będą miały z tym związek' - powiedziała Torrey o serialu. Ponadto zjawiła się w 2006 w filmowym sequelu 'I'll Always Know What You Did Last Summer' jako Zoe. Torrey była gościem u zaczynających dopiero Nickelodeona Drake & Josha, z Horych doktorów-produckji NBC. Jack&Bobby, były to krótkie serie na żywo. Kinowym debiutem Torrey był 'Starcrossed', film mówił o braciach, którzy rozwijają swój sexowny urok. Później grała w L.A. a dokładniej w Heber Holiday, oraz znalazła się w obsadzie Green Flash z Davidem Charvet i Kristiną Cavallari. Niedawno zagrała Carrie w One Tree Hill, oraz Phoebe Hilldale w Killer Movie.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dr Meredith Fell (gościnnie)
0.0 2011 Dr Meredith Fell (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Melissa Hastings
7.7
Pamiętniki wampirów
The Vampire Diaries
2009 Dr Meredith Fell (gościnnie)
7.7 2009 Sierra Goodwin (gościnnie)
7.8
Piękni
Beautiful People
2005 Dr Meredith Fell (gościnnie)
7.6
Drake i Josh
Drake & Josh
2004 Dr Meredith Fell (gościnnie)
7.9 2004 Dr Meredith Fell (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Carrie (gościnnie)
7.3 2002 Kelly Chapman (gościnnie)
7.6 2001 Wspaniała dziewczyna z psem (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Dr Meredith Fell (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Dr Meredith Fell (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Dr Meredith Fell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Torrey DeVitto filmy Torrey DeVitto najlepsze filmy Torrey DeVitto zdjęcia Torrey DeVitto galeria Torrey DeVitto biografia Torrey DeVitto nominacje Torrey DeVitto nagrody i wyróżnienia Torrey DeVitto filmografia Torrey DeVitto aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.