Tony Sirico
Data urodzenia: 1942-07-29
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2007 Matty (gościnnie)
7.5 2005 Paulie Gaultieri
6.4
Mickey Niebieskie Oko
Mickey Blue Eyes
1999 Paulie Gaultieri
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Paulie Gaultieri
7.1 1998 Paulie Gaultieri
6.6 1996 Paulie Gaultieri
6.3 1996 Paulie Gaultieri
7.7
Martwi prezydenci
Dead Presidents
1995 Paulie Gaultieri
7.5
Strzały na Broadwayu
Bullets Over Broadway
1994 Paulie Gaultieri
7.5
Krwawy Romeo
Romeo Is Bleeding
1993 Paulie Gaultieri
9.8
Pęknięte lustro
White Hot
1989 Paulie Gaultieri
5.9
Raz jeszcze
Hello Again
1987 Paulie Gaultieri
6.8
Podrywacz artysta
Pick-up Artist, The
1987 Paulie Gaultieri
5.0
Jak świetnie
So Fine
1981 Paulie Gaultieri
7.5
Wyzwanie
Defiance
1980 Paulie Gaultieri
7.3 1973 Paulie Gaultieri

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Sirico filmy Tony Sirico najlepsze filmy Tony Sirico zdjęcia Tony Sirico galeria Tony Sirico biografia Tony Sirico nominacje Tony Sirico nagrody i wyróżnienia Tony Sirico filmografia Tony Sirico aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.