Tony Selby
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Ben Roche (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Harry 'Jack' Clement (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Jim Horton (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Vic Bishop (gościnnie)
8.2
Detektywi
Detectives, The
1993 Sierżant 'Nozzer' Richardson (gościnnie)
0.0 1992 Max Taplow
0.0 1987 George (gościnnie)
7.9 1986 Sierż. Hartley (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Leon (gościnnie)
0.0 1985 Jethro Blackstock (gościnnie)
7.6 1984 Vinnie Rogers (gościnnie)
8.0 1979 Jack (gościnnie)
7.8
Pełna sielanka
Good Life, The
1975 Sam (gościnnie)
0.0 1975 Kapral Marsh
0.0 1974 Plodmore (gościnnie)
5.5 1973 Mavis (ep. #1.5) (gościnnie)
8.5 1972 PC Trent (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
0.0 1970 Sam Maxstead(gościnnie)
7.6 1970 Stan (gościnnie)
7.6
Zdążyć przed zimą
Before Winter Comes
1969 Ted
0.0 1969 Taksówkarz
0.0 1969 Mallin (gościnnie)
0.0 1968 Różne role
0.0 1967 Ged
0.0 1966 Cass (1967)
0.0 1966 Jag (gościnnie)
10.0 1965 Posterunkowy (1972) (gościnnie)
7.0 1965 Henry Straker / Jasperino
10.0 1964 Danny Lee / Tim (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Sabalom Glitz (gościnnie)
8.6 1962 Roy Gannon (1971) (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Stanley (1969) (gościnnie)
0.0 1959 Pierwszy gracz / Posterunkowy policji (gościnnie)
7.6 1955 Szeregowy Kemp / Fred / Crawford

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Selby filmy Tony Selby najlepsze filmy Tony Selby zdjęcia Tony Selby galeria Tony Selby biografia Tony Selby nominacje Tony Selby nagrody i wyróżnienia Tony Selby filmografia Tony Selby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.