Tony Ray Rossi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Fred Peters (gościnnie)
0.0 2009 Fred Peters (gościnnie)
0.0 2005 Fred Peters (gościnnie)
9.5 2004 Fred Peters (gościnnie)
4.0 2003 Fred Peters (gościnnie)
7.1 1999 Fred Peters (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Fred Peters (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Fred Peters (gościnnie)
7.9 1997 Fred Peters (gościnnie)
8.0 1995 Fred Peters (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Ray Rossi filmy Tony Ray Rossi najlepsze filmy Tony Ray Rossi zdjęcia Tony Ray Rossi galeria Tony Ray Rossi biografia Tony Ray Rossi nominacje Tony Ray Rossi nagrody i wyróżnienia Tony Ray Rossi filmografia Tony Ray Rossi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.