Tony Pope
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2002 Suzuk, dyrektor (ang. głos)
6.0 2002 Sorajiro Tsukishima (ang.) (głos)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Dżeppetto (głos)
7.9 2001 Szef / Doktor / Dziadek Kanami (głos)
7.0 2001 Profesor Uekusa (ang. głos)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Shinsaku Ban (ang. głos)
7.3 2000 Papa (głos)
6.8 1997 Sierżant Garcia (głos)
7.6
Kocie opowieści
Hello Kitty
1992 Papa (angielski dubbing) (głos)
8.6 1991 (głos)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Gus / Fryzjer Joe (różne głosy) (gośc
8.0 1988 (wersja Streamline 1989) (ang. głos)
8.2 1984 (głos)
8.1
Nowy Scooby i Scrappy Doo
New Scooby and Scrappy-Doo Show, The
1983 (głos)
7.2 1981 (głos)
6.6 1979 Komputer Steve (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Pope filmy Tony Pope najlepsze filmy Tony Pope zdjęcia Tony Pope galeria Tony Pope biografia Tony Pope nominacje Tony Pope nagrody i wyróżnienia Tony Pope filmografia Tony Pope aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.