Tony Plana
Data urodzenia: 1952-04-19
Miejsce urodzenia: Hawana, Kuba
Stan cywilny: żona Ada Maris (od 1988), 2 dzieci: Alejandro i Isabel

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Alejandro (gościnnie)
7.4
Anatomia prawdy
Body of Proof
2010 Alejandro (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Alejandro (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Alejandro (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Alejandro (gościnnie)
7.5 2002 Kapitan Alameda (gościnnie)
6.3
Dar z nieba
Picking up the Pieces
2000 Alejandro (gościnnie)
6.4
Clifford – wielki czerwony pies
Clifford the Big Red Dog
2000 Alejandro (gościnnie)
7.0 2000 Alejandro (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Elindio Zapata (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Alejandro (gościnnie)
6.1
Cień wątpliwości
Shadow of Doubt
1998 Alejandro (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Alejandro (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Alejandro (gościnnie)
7.4
Pistolet
Gun
1997 Alejandro (gościnnie)
7.4 1997 Alejandro (gościnnie)
7.5 1997 Alejandro (gościnnie)
7.9
Lęk pierwotny
Primal Fear
1996 Alejandro (gościnnie)
7.3
Zniknięcie Garcia Lorca
Disappearance of Garcia Lorca, The
1996 Alejandro (gościnnie)
7.0 1996 Alejandro (gościnnie)
9.0 1996 Alejandro (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Alejandro (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Alejandro (gościnnie)
9.5 1995 Alejandro (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Alejandro (gościnnie)
7.0 1995 Alejandro (gościnnie)
5.7 1994 Alejandro (gościnnie)
7.1 1994 Alejandro (gościnnie)
10.0 1993 Alejandro (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Alejandro (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Alejandro (gościnnie)
7.0
Dobry gliniarz
One Good Cop
1991 Alejandro (gościnnie)
7.0 1991 Alejandro (gościnnie)
6.0 1991 Alejandro (gościnnie)
7.3 1991 Alejandro (gościnnie)
6.7
Hawana
Havana
1990 Alejandro (gościnnie)
7.0
Żółtodziób
Rookie, The
1990 Alejandro (gościnnie)
7.9
Wojny narkotykowe - Camarena
Drug Wars: The Camarena Story
1990 Alejandro (gościnnie)
7.4 1990 Alejandro (gościnnie)
7.2 1989 Alejandro (gościnnie)
8.0 1987 Alejandro (gościnnie)
7.8
Salwador
Salvador
1986 Alejandro (gościnnie)
5.7 1986 Alejandro (gościnnie)
6.4 1985 Alejandro (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Alejandro (gościnnie)
7.6 1984 Alejandro (gościnnie)
6.3
Układ stulecia
Deal of the Century
1983 Alejandro (gościnnie)
6.2 1982 Alejandro (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Alejandro (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Alejandro (gościnnie)
5.0 1981 Alejandro (gościnnie)
6.8 1981 Alejandro (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Alejandro (gościnnie)
10.0 1979 Alejandro (gościnnie)
10.0 1976 Alejandro (gościnnie)
7.1 1976 Alejandro (gościnnie)
7.0 1973 Alejandro (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Plana filmy Tony Plana najlepsze filmy Tony Plana zdjęcia Tony Plana galeria Tony Plana biografia Tony Plana nominacje Tony Plana nagrody i wyróżnienia Tony Plana filmografia Tony Plana aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.