Tony Pasqualini
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Dr Brandon Hardy (gościnnie)
8.0 2007 Sandy Orcutt (gościnnie)
7.3 2004 Dr Brandon Hardy (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Brandon Hardy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Brandon Hardy (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Dr Brandon Hardy (gościnnie)
7.6 2000 Dr Brandon Hardy (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Dr Brandon Hardy (gościnnie)
7.6 1999 Dr Brandon Hardy (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Brandon Hardy (gościnnie)
0.0

0 Dr Brandon Hardy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Pasqualini filmy Tony Pasqualini najlepsze filmy Tony Pasqualini zdjęcia Tony Pasqualini galeria Tony Pasqualini biografia Tony Pasqualini nominacje Tony Pasqualini nagrody i wyróżnienia Tony Pasqualini filmografia Tony Pasqualini aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.