Tony Oliver
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.6

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 Nauczyciel klasy nocnej (ang. głos) (
8.5 2007 (ang. głos) (narrator)
8.2
5 centymetrów na sekundę
Byôsoku 5 senchimêtoru
2007 Spiker na dworcu kolejowym (ang. głos)
7.4 2006 Ranmaru Shindo (ang. głos)
8.5 2005 Koji Kuroki (ang. głos)
6.4 2005 Trener Edgeraida (głos)
7.2
Zemsta hrabiego Monte Cristo
Gankutsuou: The Count of Monte Cristo
2004 Maximilien (ang. głos)
8.7 2004 Sha Gojyo (ang. głos)
7.3 2003 Masami Yamada (głos) (ang. głos)
8.1 2003 Młody Harry MacDowel (ang. głos)
8.5 2003 Sha Gojyo (ang. głos)
9.0 2003 Joy Jones / Lider (ang. głos)
0.0 2002 Uliczny bandyta / Oficer / Yasu / Kapitan statku Scaffold (głos)
7.8 2002 Hiromu Shinbo (głos) (ang. głos)
8.2 2002 Kustosz / Todo / Wiedźma (ang. głos)
7.5 2002 Masaomi Yamada (ang. głos)
7.9 2002 Seina Yamada (ang. głos)
7.9 2001 Elian / Ikawa / Kigetsuki / Kurusu (ang. głos)
8.4 2001 Hibiki Tokai (ang. głos)
7.9 2000 Hibiki Tokai (ang. głos)
7.3 2000 Żonaty mężczyzna / Członek zespołu Pit (ang. głos)
8.2
GTO, czyli Great Teacher Onizuka
GTO: Great Teacher Onizuka
1999 Ichiro Okinoshima / Kunio Murai / Tadashi Sakurada / Asystent dyrektora / Kamioka / Punk / Sprzedawc
5.4 1994 Dice (głos) (gościnnie)
8.0 1988 Kierowca radiowozu (wersja Animaze 2001) (ang. głos)
7.6 1985 Rick Hunter
5.7 1977 Ars?ne Lupin III (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Oliver filmy Tony Oliver najlepsze filmy Tony Oliver zdjęcia Tony Oliver galeria Tony Oliver biografia Tony Oliver nominacje Tony Oliver nagrody i wyróżnienia Tony Oliver filmografia Tony Oliver aktor Tony Oliver reżyser Tony Oliver scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.