Tony O'Callaghan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2003 Sierż. Matthew Boyden (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Brian Coates (gościnnie)
5.0 1990 Paul Clark
8.8 1988 Sharpe
7.6 1984 Moran (gościnnie)
7.0 1979 Szofer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony O'Callaghan filmy Tony O'Callaghan najlepsze filmy Tony O'Callaghan zdjęcia Tony O'Callaghan galeria Tony O'Callaghan biografia Tony O'Callaghan nominacje Tony O'Callaghan nagrody i wyróżnienia Tony O'Callaghan filmografia Tony O'Callaghan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.