Tony Nikolakopoulos
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Baba Karamanlis
8.0
Pacyfik
The Pacific
2010 Baba Karamanlis
0.0 2009 Baba Karamanlis
8.0 2009 Baba Karamanlis
6.0 2005 Baba Karamanlis
3.0 1998 Baba Karamanlis
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Baba Karamanlis
3.6 1994 Baba Karamanlis

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Nikolakopoulos filmy Tony Nikolakopoulos najlepsze filmy Tony Nikolakopoulos zdjęcia Tony Nikolakopoulos galeria Tony Nikolakopoulos biografia Tony Nikolakopoulos nominacje Tony Nikolakopoulos nagrody i wyróżnienia Tony Nikolakopoulos filmografia Tony Nikolakopoulos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.