Tony Longo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dominic (gościnnie)
8.2 2011 Russell (gościnnie)
8.3 2011 Russell (gościnnie)
7.8 2010 Dominic (gościnnie)
10.0 2010 Dominic (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Tęgi członek gangu (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Dominic (gościnnie)
8.7
Między nami facetami
Some Of My Best Friends
2001 Dominic (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Bitsy (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Dominic (gościnnie)
5.7
Akademia Policyjna
Police Academy: The Series
1997 Dominic (gościnnie)
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Dominic (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Dominic (gościnnie)
7.5 1995 Dominic (gościnnie)
10.0 1995 Dominic (gościnnie)
6.1
Anioły na boisku
Angels in the Outfield
1994 Dominic (gościnnie)
7.2
Wysoka fala
High Tide
1994 Dominic (gościnnie)
6.9 1993 Dominic (gościnnie)
7.5 1993 Dominic (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dominic (gościnnie)
4.6 1992 Dominic (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Dominic (gościnnie)
7.0
Pan Przeznaczenie
Mr. Destiny
1990 Dominic (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Dominic (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Dominic (gościnnie)
8.2 1989 Dominic (gościnnie)
7.2 1989 Dominic (gościnnie)
6.9 1988 Dominic (gościnnie)
6.8 1988 Dominic (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Dominic (gościnnie)
8.5 1986 Dominic (gościnnie)
6.4 1985 Dominic (gościnnie)
5.8
Plusk
Splash
1984 Dominic (gościnnie)
7.3
Szesnaście świeczek
Sixteen Candles
1984 Dominic (gościnnie)
7.8 1984 Dominic (gościnnie)
9.0 1984 Dominic (gościnnie)
7.6 1984 Dominic (gościnnie)
7.3 1984 Dominic (gościnnie)
10.0 1983 Dominic (gościnnie)
10.0 1983 Dominic (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 Dominic (gościnnie)
7.0 1982 Dominic (gościnnie)
8.0 1981 Dominic (gościnnie)
8.2 1981 Dominic (gościnnie)
6.6 1979 Dominic (gościnnie)
7.8 1976 Dominic (gościnnie)
7.0 1976 Dominic (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Longo filmy Tony Longo najlepsze filmy Tony Longo zdjęcia Tony Longo galeria Tony Longo biografia Tony Longo nominacje Tony Longo nagrody i wyróżnienia Tony Longo filmografia Tony Longo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.