Tony Hale
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Tygrys (gościnnie)
0.0 2011 Tygrys (gościnnie)
7.1
SzczęścieDziękujęProszęWięcej
HappyThankYouMorePlease
2010 Tygrys (gościnnie)
0.0 2010 Tygrys (gościnnie)
5.4
Jak by to sprzedać
Goods: Live Hard, Sell Hard, The
2009 Tygrys (gościnnie)
6.0
Intrygant
Informant!, The
2009 Tygrys (gościnnie)
10.0 2009 Tygrys (gościnnie)
0.0 2009 Tygrys (gościnnie)
7.8 2009 Tygrys (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Tygrys (gościnnie)
7.9 2008 Tygrys (gościnnie)
8.0 2008 Tygrys (gościnnie)
4.0 2007 Tygrys (gościnnie)
7.8 2007 Emmett Milbarge (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Tygrys (gościnnie)
8.0 2006 Tygrys (gościnnie)
5.3
Oczytana
Stacked
2005 Tygrys (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Tygrys (gościnnie)
7.5 2005 Tygrys (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Tygrys (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Collins (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Tygrys (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Hale filmy Tony Hale najlepsze filmy Tony Hale zdjęcia Tony Hale galeria Tony Hale biografia Tony Hale nominacje Tony Hale nagrody i wyróżnienia Tony Hale filmografia Tony Hale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.