Tony Gardner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Clive
9.0 2011 (on sam / ona sama / zespół)
3.0 2009 Graham
8.1
Kulą w płot
Lead Balloon
2006 Michael
8.6 2005 Dan Miller (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Bill Corcoran (gościnnie)
8.6
Magia kina
Movie Magic
1994 (gościnnie) (on sam)
8.3 1992 (gościnnie) (on sam)
8.0 1991 Prawnik (gościnnie)
7.9 1986 Jonathan (gościnnie)
8.0 1971 Myśliwy
6.9 1968 Hudson (1968) (gościnnie)
6.1 1966 Chartreuse (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Tony Gardner filmy Tony Gardner najlepsze filmy Tony Gardner zdjęcia Tony Gardner galeria Tony Gardner biografia Tony Gardner nominacje Tony Gardner nagrody i wyróżnienia Tony Gardner filmografia Tony Gardner aktor Tony Gardner scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.